sola111_teneo-p
bergen2_teneo-p
drammen_teneo-p
tonsberg1_teneo-p
trondheim2_teneo-p
verdal2_teneo-p
stord3_teneo-p
bergen3_teneo-p
tons111_teneo-p
trond111_teneo-p
bannere_verdaln-p
stav1111_teneo-p

Teneo Data synes IT er gøy

Gjør det du kan best – så gjør vi det samme
Du synes kanskje ikke det morsomste du gjør i løpet av en arbeidsdag er å styre med IT-systemene? Det er derfor vi er her. Teneo synes IT er gøy, og bistår gjerne slik at du heller kan bruke tiden på de tingene som du både liker og tjener penger på.

Din fullservicepartner
I Teneo Data finner du stor bredde og lang erfaring. Vi har en lokal tilstedeværelse i ditt marked samtidig som vi er landsdekkende og sentralstyrt. Dette gir oss muligheten til å ta ansvar for både din maskin- og programvare i tillegg til drift om du ønsker det.

Enten du har behov for en liten, enkel løsning på et akutt problem, eller du ønsker å overlate alt som har med IT å gjøre til andre, er Teneo Data et godt alternativ for små og mellomstore selskaper.

Vi skal snakke et språk du forstår
IT blir fort mye forvirrende prat om bits & bytes og andre tekniske begreper. Dette kan vi alt om – og derfor slipper du.Det holder at du vet hva du har behov for i din hverdag, så skal vi finne ut om det er bits eller bytes som løser problemet – og vi skal snakke et språk du forstår. Det lover vi!

Aktiv nerd

Fornøyde ansatte gir fornøyde kunder
Vi som jobber i Teneo Data synes IT er gøy! Vi kan sitte i timevis foran PC-en og tiden flyr… Prosjekter skal i havn og ny teknologi skal lærers. Det er bare en liten utfordring med valget vi har tatt. Det kan fort bli veldig stillesittende. Etter beste evne forsøker vi å tilrettelegge slik at alle hos også kan ha en aktiv livsstil. At vi forteller våre historier håper vi kan være til inspirasjon for både vi som jobber her og kanskje også for andre? På Aktiv Nerd bloggen kan du lese mer om hva vi driver med utenom arbeidstiden.

Hovedområder

  • Programvare

    Visma – Huldt & Lillevik – Microsoft – økonomi – logistikk – lønn – HR – CRM – Office 365. Solid kompetanse og stødige leverandører gir trygghet, ingen blir gode alene. Les mer om programvare

  • Drift

    Skyløsninger – hosting Microsoft Azure – ASP – hosting – lokal server – backup – overvåkning – besøk av rådgiver – statusmøte. Vår support hjelper deg med å ta de rette valgene – og vi har fornøyde kunder. Les mer om drift

  • Konsulent

    Microsoft- Visma – Huldt & Lillevik – SuperOffice økonomi – logistikk – lønn – CRM – Office 365 – sertifiserte utviklere – erfarne rådgivere – avtalt pris – prosjektledelse – utvikling. Gode løsninger kommer av god dialog – vi snakker et språk du forstår. Les mer om konsulent