konsulent-banner

KONSULENT

Vi utarbeider gjerne en overordnet IT-strategi for virksomheten din, noe du
både kan spare tid, kostnader og mange frustrasjoner på. Kanskje vi skulle
ta en prat?

Konsulent – vi snakker et språk du forstår

Å få et godt IT-system som fungerer slik du ønsker, krever ofte litt planlegging i forkant som sparer seg inn i etterkant. Kundenes tilbakemeldinger bekrefter at vi har konsulenter med god innsikt i forretningsprosesser, samtidig som de snakker et språk som gjør IT enkelt å forstå.

Vi utarbeider gjerne en overordnet IT-strategi for virksomheten din, noe du både kan spare tid, kostnader og mange frustrasjoner på. Kanskje vi skulle ta en prat?

Teneo Data kan tilby rådgivning knyttet til alle våre produkter og tjenester. Vi har en unik kombinasjon av forståelse av både forretningssystemer og IT-løsninger, samt lang erfaring med å få ulike IT-systemer til å fungere sammen. Dette kan du nyte godt av.

Vår konsulentavtaler sikrer deg som kunde forutsigbarhet og kan om du ønsker det omfatte både tekniske og forretningsmessige løsninger. Det betyr at du kan forholde deg til én leverandør og én avtale, hvilket forenkler og effektiviserer.

Utvikling – hvordan snakke sammen!
Det viktigste når du har ulike systemer og programmer er de kan” snakke sammen”, at de spiller på lag med hverandre. Selv om dette er en selvfølge ved kjøp av komplette løsninger, hender det ofte at de i tillegg skal kunne snakke med ulike fagsystemer.

Kanskje vi også skulle se på hva vi kunne gjort for deg?

Timebank – det motsatte av hjertebank

Du har nettopp levert dagens rapport. Klokka er to. Klokka fire skal alle medarbeiderne dine ha mottatt lønn. Hva skjer? Systemet krasjer, et eller annet har sluttet å fungere, og du, hva gjør du? Får panikk? Neida, du puster rolig og ringer oss, selvfølgelig. Med timebank fra Teneo er hjelpen alltid nær. Prat med oss og se hva en timebank betyr for din bedrift.

Hovedområder

  • Programvare

    Visma – Huldt & Lillevik – Microsoft – økonomi – logistikk – lønn – HR – CRM – Office 365. Solid kompetanse og stødige leverandører gir trygghet, ingen blir gode alene. Les mer om programvare

  • Drift

    Skyløsninger – hosting Microsoft Azure – ASP – hosting – lokal server – backup – overvåkning – besøk av rådgiver – statusmøte. Vår support hjelper deg med å ta de rette valgene – og vi har fornøyde kunder. Les mer om drift

  • Konsulent

    Microsoft- Visma – Huldt & Lillevik – SuperOffice økonomi – logistikk – lønn – CRM – Office 365 – sertifiserte utviklere – erfarne rådgivere – avtalt pris – prosjektledelse – utvikling. Gode løsninger kommer av god dialog – vi snakker et språk du forstår. Les mer om konsulent

Se de snakker sammen!

Integrering av ditt fagsystem mot Visma Global og Visma Business via Webservices.

Teneo Webservices er et produkt utviklet av Teneo Data AS. Intensjonen med produktet er å muliggjøre datautveksling av kunde-, vare- og ordredata mellom nettbutikk og Visma Global / Visma Business. Løsningen viser seg også å være godt egnet til å kunne dekke behov rundt tredjeparts fag- og forsystemer  som sender ordrer til Visma Global / Visma Business for fakturering og viderebehandling i ERP-systemet.

Eksempler på behov Teneo Webservices dekker: 
• Integrasjon for nettbutikk
• Webbasert fagsystem
• Lokalt fagsystem